dissabte, 27 d’octubre del 2012

Candidat al Senat relaciona embarassos per violació a voluntat divina


El polític Richard Mourdock va pronunciar: 'Me doní compte que la vida és el regal de Déu. I crec que, inclús quan la vida comença en una situació horrible de violació, és quelcom que Déu volia que pasara'
Les reaccions s'han succeït des d'ambdós bans en qüestió de minuts. El líder republicà, Mitt Romney, s'ha afanyat a posar distància de les declaracions de Mourdock, però les crítiques han crescut des de les files demòcrates.


Des de la campanya de Mitt Romney, la portaveu Andrea Saul ha assegurat que 'el governador no està d'acord amb els comentaris de Richard Mourdock, ja que no reflectixen els seus punts de vista'.

 El candidat ha dit en diverses ocasions que s'oposa a l'avortament, excepte en els casos de violació, incest o per a salvar la vida de la mare. A més, la seua plataforma presidencial recolza la revocació de la decisió de 1973 del Tribunal Suprem de legalitzar l'avortament, deixant que la decisió depenga dels Estats.
Interrompre l'embaràs en casos com la violació és tancar un capítol i poder oblidar el millor que es puga. Obligar una dona a parir quan tota el seu ser inclosa la seua ànima es nega és condemnar-la al mateix infern, no és gens estrany que preferisquen morir en una carnisseria ronyosa abans de passar per això.
Mourdock, va afirmar que les seues paraules van ser tergiversades i que avorrix qualsevol violència sexual. 'Hablé amb el meu cor. I al parlar amb el cor, des del nivell més profund de la meua fe, no em podria disculpar. Seria poc fidel als meus principis si diguera una altra cosa que no siga que la vida és preciosa, que crec que és un do de Dios', pot ser que tan sols es malinterpretaren les seues paraules o que la seua extremada creença en déu no li deixe pensar clar a l'hora de parlar sobre la vida."
                                                                                  Eva Gómez Quesada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada