diumenge, 28 d’octubre del 2012


Un congressista desencadena la polèmica en 

parlar sobre violacions ‘legítimes’


El candidat republicà al Senat per Indiana manté avui la seva posició i no està disposat a fer marxa enrere tot i la polèmica.  assegurava ahir que els embarassos provocats per una violació són “una cosa que Déu vol que succeeixi”. La tempesta s’ha aixecat a la caserna demòcrata. Les files republicanes han patit fortes crítiques i el candidat a la Casa Blanca, Mitt Romney, s’ha vist obligat a pronunciar-se i repudiar els comentaris de Mourdoch. Així, Romney no ha retirat el seu suport al aspirant al Senat. La senadora republicana per New Hamshire, Kelly ayote, ha cancel•lat els seus plans per fer campanya amb Murdock.
D’albra banda el president Barack Obama va respondre aquest improperi assegurant que “una violació és una violació, és un crim”, durant l’entrevista al programa nocturn The Tonight Show.

Opinió:
Pense que és una bogeria el que diu afirma aquest senador.
Fora de creencies i religions, una violació és un embaràs no deseat i per això mateix la dona violada és la que ha de decidir per ella mateix si vol donar a llum ixe fill o vol avortar, ja que a més de haver passat per la experiència tan roina de haver sigut violada, i que ha hagut de tindre relacions sexuals amb qui no volia, te tot el dret a decidir el que vol fer amb el seu embaràs.

Pablo del Rincon.

1 comentari:

  1. Pense que és una bogeria el que diu aquest senador.
    Fora de CREENCE i religions, una violació és un embaràs no deseJat i per això mateix la dona violada és la que ha de decidir per ella mateix si vol donar a llum Eixe fill o vol avortar, ja que a més D'haver passat per L'experiència tan roÏna D'haver sigut violada, i que ha hagut de tindre relacions sexuals amb qui no volia, tÉ tot el dret a decidir el que vol fer amb el seu embaràs.
    Vigila les faltes Pablo.
    Mercè

    ResponElimina