dilluns, 29 d’octubre del 2012

Els talibans tirotegen a una xica de 14 anys per defendre el dret a estudiar.


Atac d'un taliban contra Malala Yousafzai, una estudiant de 14 anys que només volia estudiar i defendre el seu propi dret a tindre una bona educació. El pistoler li va travessar el cap amb una bala,ahora Malala està fora de perill i estable.
Malala agafava l´autobus de volta a casa quan un brbut anava preguntant per ella i quan la va trobar li va disparar. Tot açò va començar en el 2007 quan Malala escrivia un blog on expressava els seus sentiments de por,ja que els talibans van controlar tota la comarca...
aquest blog va ser publicat per BBC en el 2009 on van començar a buscar a Malala.



La meua opinió personal es que em pareix molt bé que una simple xiqueta de 14 anys este lluitant pels seus drets per a poder tindre una bona educació. D'un altre mode veig malament el comportament que tenen els talibans cap a les dones ja que ninguna dona té que ser pitjor que un home,però be en eixa comarca normalment tot va davall de les lleis de la religió i nosaltres podem pensar que és el pitjor comportament  però alli és el millor per a elles.A més molt poques dones lluiten per canviar aquesta conducta tan dolenta per a nosaltres.




Ana Montalbán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada