diumenge, 28 d’octubre del 2012

"No està científicament demostrat que l'ànima no siga transplantada amb l'òrgan."

La presentadora de "Las mañanas de TVE" assegurà durant la seua intervenció durant els últims dos minuts de programa que "No està científicament demostrat, però mai se sap, si eixa ànima està transplantada també en eixe òrgan. Salut i sort." Una frase que si haguera estat pronunciada per un científic reputat tindria  un significat, però que en boca de la periodista Mariló Montero el que va provocar fou un torrent de crítiques i comentaris a la famosa red de microblogging, Twitter.

I es que ha sigut trendding topic amb el Hashtag #NoEstáCientíficamenteDemostrado i #MarilóMontero, amb comentaris sobre l'opinió d'aquesta periodista que "No sabia que contestar aquest matí quan he pensat si jo voldria un òrgan que ve d'una persona que ha matat, encara que es diguera de ella que era una bona persona." Una twittera comentava "Es extrany que Mariló no tinga un Nobel per la seua teoria del "transplant d'ànimes"".



I es que jo em pregunte que en plé segle XXI una dona amb una carrera universitaria tinga el valor de fer una afirmació tan tremenda com aquesta en la televisió, perquè hui dia sabem que l'ànima no existeix, o al menys que ni te rés a vore amb un òrgan sense sentiments. El que sí que està científicament demostrat, o al menys està en estudi, és que amb un translpant de cor poden canviar mínimament els gustos (abans no t'agradava la fruita i després sí) i pots tindre somnis recurrents, però només amb el cor, per un fenòmen anomenat "memòria celular".

El que hi ha que tindre en compte és que els transplants d'òrgans són anònims, és a dir, la persona transplantada no sap la procedència del donant, a més que amb un òrgan d'un assasí no vas tu a matar ningú, ni t'en va a convertir en un. A més a més, hi ha que tindre en compte que quan una persona necessita un òrgan a vida o mort li dona igual la procedència d'aquest.


Espere no tindre que vore'm mai en una situació com aquesta.



Daniel Cazacu López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada