dissabte, 27 d’octubre del 2012

Un cap republicà vincula violació amb religió.

Un candidat a senador diu que si hi ha embarassos en violacions és “perquè Déu ho vol”.


Quan la tempesta provocada per les declaracions del candidat republicà a senador Todd Akin, que va dir que les víctimes de violacions “de debò” no queden embarassades, semblava dissipar-se, el també republicà Richard Mourdock ha tornat a posar la relació entre l'avortament i la violació al damunt de la taula. Segons Mourdock, que es presenta al Senat per l'estat d'Indiana, si una dona es queda embarassada després de ser violada, “és perquè Déu ho ha volgut així”.
Les declaracions, que servien a l'aspirant a senador per mostrar el seu rebuig a l'avortament, han situat de nou els republicans al centre de la polèmica amb relació als drets sexuals de les dones i posa en dubte les posicions més moderades del candidat a la presidència, un Mitt Romney obligat a sortir al pas de les afirmacions. Andrea Saul, portaveu de la campanya republicana, va dir ahir que Romney “no està d'acord amb Mourdock”, i que “els seus comentaris no reflecteixen les posicions de l'exgovernador”. “Però encara li donem suport”, hi va afegir Saul.
En la meua opinió, pense que'l qui haja embarassos en els violacions no és perque Déu ho vol, sinó que una violació és un acte sexual pel qual les dones o xiquetes és poden quedar embarassades , no és una qüestió de que Déu o vulga o no. Respecte al tema de l'avort, si és per una violació em pareix correcte avortar, però si és per falta de responsabilitat de individu no. Siga quansevol opinió d'aquest tema, el Senaor l'ha tratat amb poc tacte i amb falta de sensibilitat, ja que és un tema molt criticat pel's ciutadans.


Raquel Doblaré


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada