divendres, 26 d’octubre del 2012


Mariló Montero sobre la decisió de no donar els òrgans de l'assassí de Salobral: "Em quedo tranquil·la, jo no els voldria"

Twitter es rebel·la contra les declaracions de la presentadora que relaciona l'ànima amb els trasplantaments d'òrgans
Mariló Montero va transmetre en el tancament del seu programa uns pensaments personals que han indignat a nombrós públic i en concret a tots aquells implicats en la donació d'òrgans. Una patinada que ha fet cremar Twitter, i amb raó.la periodista va cridar a la reflexió a propòsit del suïcidi de l'assassí del Salobral, després del cèrcol policial.
"Una notícia deia -va començar Montero- que els òrgans d'aquest home anaven a ser donados. I, sincerament, tenia moltíssims dubtes. I volia solament transmetre'ls una successió de preguntes: Està bé donar òrgans d'algú que ha matat a altres persones, encara que abans de convertir-se en un assassí es digués d'ell que era un bon home? Algú voldria rebre el pulmó, el fetge, el cor... d'un altre que ha llevat vides? Passa alguna cosa per portar l'òrgan dins de tu d'una persona que ha matat a un altre?".
I es confessava a continuació: "Jo, la veritat, és que aquest matí no sabia què respondre'ls. I encara fa una hora no sabia què dir-los en aquest tancament. L'Organització Internacional de Trasplantaments m'ha evitat haver de respondre", va dir. "Ells tenen per norma no confirmar ni desmentir que algú ha donat, però no obstant això aquesta vegada ho han fet... Hem sabut que desmenteixen rotundament que els òrgans del presumpte assassí del Salobral vagin a ser donados. No han dit per què no acceptaran aquesta donació. Ens han confirmat que la decisió es va prendre abans de fer-li l'autòpsia a aquest home", va explicar, per després concloure: "Que volen que els digui, jo he sentit tranquil·litat en saber-ho".
La presentadora gens encertada amb els seus comentaris obrint un debat sense raó rematava la feina poc encertadament. “No està científicament comprovat que l'ànima es trasplanta amb l'òrgan també”. Mariló Montero va posar en dubte en la seva editorial, per a desconcert de les milions de persones trasplantades al món, si l'ànima es trasplanta també. “Jo no voldria aquests òrgans”, acabava.


                                                       EVA NAVARRO FLOREZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada