diumenge, 28 d’octubre del 2012

Polèmiques declaracions d'un senador nord-americà.


"M'he donat compte de que la vida es un regal de dèu .Crec que inclòs quan la vida comença en una horrible violaciò, es algo que dios decideix que ocórrega".
   Aquestes són unes declaracions que va fer Richard Mourdock , el senador republicà d'Indiana , en plena campanya electoral. Això mostra l'extremisme al que arriben alguns republicans quant al tema de l'avortament. Per a ell , tan sols tenen dret a avortar aquelles dones de les quals perilla la vida a causa de l'embaràs. Quan va fer aquestes declaracions el candidat a la presidència d'Estats Units, Mitt Romney, es va desentendre , dient que aquestes declaracions no expressen el seu punt de vista , encara que es tracte d'un membre del seu partit , al qui va recolzar en la campanya per a la reelecció en Indiana. Una altra de les conseqüències d'aquest comentari han sigut les critiques per part dels demòcrates , que encara que siguen fonamentades , els serveixen per arribar a la presidència , aprofitant-se d'aquest fet. 
    En quant a mi, estic completament en desacord amb aquest comentari. Em pregunte com algú a hores d'ara pot pensar que si una dona es queda embarassada després d'una violació és perquè déu vol que ocórrega. Independentment de si creus en déu o no , aquest comentari és com a poc indignant i degradant per a la dona. Es pot respectar l'opinió d'estar en contra de l'avortament, però el que no es pot respectar és que algú pense el que aquest home ha dit.


Violeta Martín Burgos.


1 comentari:

  1. "M'he donat compte de que la vida es un regal de DÉU .Crec que inclòs quan la vida comença en una horrible VIOLACIÓ, es UNA COSA que DÉU decideix que ocórrega".
    Aquestes són unes declaracions que va fer Richard Mourdock , el senador republicà d'Indiana , en plena campanya electoral. Això mostra l'extremisme A QUÈ arriben alguns republicans quant al tema de l'avortament. Per a ell , tan sols tenen dret a avortar aquelles dones de les quals perilla la vida a causa de l'embaràs. Quan va fer aquestes declaracions el candidat a la presidència d'Estats Units, Mitt Romney, es va desentendre, dient que aquestes declaracions no expressen el seu punt de vista , encara que es tracte d'un membre del seu partit , A qui va recolzar en la campanya per a la reelecció en Indiana. Una altra de ...

    Unes correccions a la teua publicació.
    Bona argumentació
    Mercè

    ResponElimina