diumenge, 28 d’octubre del 2012

Mariló Montero va sembrar dubtes sobre la conveniència que òrgans de criminals entren en el sistema nacional de trasplantaments.


"Està bé donar òrgans d'algú que ha matat a altres persones, encara que abans d'esdevenir un assassí es digués d'ell que era un bon home? Algú voldria rebre el pulmó, el fetge, el cor ... d'un altre que ha tret vides? Passa alguna cosa per portar l'òrgan, dins teu, d'una persona que ha matat altres? ", Es preguntava. I concloïa alegrant-se que l'Organització Nacional de Trasplantaments hagués decidit no fer ús dels de l'assassí del Salobral: "No puc negar que he sentit tranquil · litat en saber que els òrgans d'aquest home no donaran vida a ningú".

En l'editorial de tancament de La Mañana de la 1, la periodista ha demanat avui disculpes als que van poder sentir ofesos per aquestes paraules i ha afegit que és donant d'òrgans, però s'ha reafirmat en els dubtes sobre la transmissió de l'ànima a través de trasplantaments. I ha citat en suport de la seva postura el cas de l'actriu francesa Charlotte Valandrey.

Opinió:
la meua opinió es sense dubte que no es possible el que pensa Mariló Montero, ja que, evidentment no es pot traspassar el alma mitjançant un òrgan.
Si jo necessitara un òrgan i em diguerem que eixe òrgan ha sigut d'un assasí, no m'agradaria gens portar-lo, no perquè es traspase el alma o no, sinó perquè no sol ser de ben gust portar un òrgan d'un assasí.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i0yBa0iYBus
  JOSHUA OVERTOOM ESPARCIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada