divendres, 26 d’octubre del 2012


COMENTARIS DE MARILÓ MONTERO DE TVE.


  "La presentadora de TVE, Mariló Montero, va realitzar un polèmic  comentari sobre el presumpte assassí de dos persones en El Salobrar, que va morir després de disparar-se en el cap quan estava acorralat per la Guàrdia Civil.

   L'home podia donar els seus òrgans i després d'informar sobre que els òrgans de l'home no seran donats a ningú, va afirmar sentir-se tranquil·la per la notícia, dient:
  
'Doncs què volen que els diga, jo no puc negar-vos que he sentit tranquil·litat al saber que els òrgans d'aquest  home no donaran vida a ningú'

  'Yo no voldria eixos òrgans. No està científicament comprovat però mai se sap si aquesta ànima  puguera estar trasplantada també en aquest órgan'.


La meua opinió sobre aquest tema:

  No em pareixen correctes les afirmacions de la presentadora de TVE, Mariló Montero, perquè és impossible que l’ànima d’una pesona siga als òrgans.
També em pareix que si una persona esta malalta  i necessitara un transplantament, els òrgans d’aquest senyor, servirien per a ell o ella. Per això crec que les afirmación d’aquesta persona són insensates i hauria de posar-se en la pell d’aquestes persones que necessiten transplantaments per a viure i saber com es senten.


Jose Ramón Juanes García

1 comentari:

  1. La meua opinió sobre aquest tema:
    No em pareixen correctes les afirmacions de la presentadora de TVE, Mariló Montero, perquè és impossible que l’ànima d’una pesona siga als òrgans.
    També em pareix que si una persona esta malalta i necessitara un TRASPLANTAMENT O TRASPLANTACIÓ, els òrgans d’aquest senyor, servirien per a ell o ella. Per això crec que les afirmación d’aquesta persona sÓn inseNsates I HAURIA DE POSAR-SE en la pell d’aquestes persones que necessiten transplantAMENTs per a viure i saber com es senten.
    Vigila les faltes
    Mercè

    ResponElimina